Hieronder vindt u alle LEDsFoundation Roparun 2021 sponsoren

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van het LEDsFoundation team tijdens de Roparun 2021? Bekijk hier de sponsorpakketten, bel even met ons sponsorteam via + 31 33-4557710 of stuur een email naar info@ledsfoundation.com. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

img

Uw logo hier?

Bekijk onze sponsorpakketten. Of stuur een e-mail naar info@ledsfoundation.com 

img

TRILUX (Hoofdsponsor)

Wij geloven dat we, gedreven door onze passie voor licht, voor elke omgeving de beste lichtoplossing kunnen creëren, met de gebruiker altijd in het middelpunt.

w: www.trilux.com

img

Quadrant4 (Hoofdsponsor)

Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid begeleiden we u bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen als het om huisvesting gaat. U profiteert van onze actuele kennis en informatie zodat u vol vertrouwen de juiste keuzes maakt. Voor nu maar ook voor de toekomst.

w: www.quadrant4.nl

img

Inotec

NOTEC Noodverlichting B.V. is het Nederlandse en Belgische advies en verkoopkantoor van INOTEC Sicherheitstechnik GmbH welke als doel heeft het ontwikkelen, produceren en leveren van innovatieve en klantgerichte centrale en decentrale nood-, en vluchtweg verlichting oplossingen, produkten en diensten die conform wet en regelgeving, op een kosteneffectieve wijze, bijdragen aan de veiligheid van personen binnen en buiten gebouwen.

w: www.inotec-noodverlichting.nl

img

DARWIN®

Een echt slim gebouw is aanpasbaar, flexibel en duurzaam, maar ook een plek waar je je te allen tijde fijn in voelt. Een echt slim gebouw draagt bij aan het gemak, de productiviteit, het welzijn en het werkplezier van een gebruiker. DARWIN® is hèt smart building platform dat gebouwen inzichtelijk, meetbaar en werkbaar maakt. Als het intelligente brein van jouw gebouw verbindt DARWIN® al jouw systemen, apparaten en applicaties en denkt het aan energie, efficiëntie, comfort en gezondheid. Maak jouw gebouw echt slim en creëer samen met DARWIN® de beste omgeving voor jouw personeel, bezoekers en het milieu.

w: www.valuethefuture.com

img

Dokvast

DOKVAST ontwikkelt en investeert in duurzaam logistiek vastgoed. Samen met u bepalen we hoe we een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig distributiecentrum kunnen realiseren, zodat u klaar bent voor de toekomst met een gezonde werkomgeving en energie- en klimaatneutraal gebouw!

w: www.dokvast.com

img

Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Als ontwerpende bouwer realiseren wij bedrijfsruimten, kantoren en woningen.

w: www.heembouw.nl

img

Hoorstudio Strating

Uw gehoor is, net als uw zicht, belangrijk bij het dagelijks functioneren. Denk aan muziek luisteren, verkeersgeluiden of vrienden of familie verstaan als u gezellig uit eten gaat. Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht bestaat uit een team audiciens dat verstand heeft van optimaal mogelijk horen.

w: www.hoorstudiostrating.nl

img

Klictet

Klictet is het innovatieve installatie adviesbureau dat altijd een stap verder gaat. Zij adviseren over uw gebouw alsof het hun eigen is. Verdiepen zich werkelijk in wat uw gebouw nodig heeft en kijken verder dan wat NU goed is voor u en de gebruikers.

w. www.klictet.nl

img

Stichd

Door design, verkoop, logistiek, marketing en digitaal met elkaar te verweven, creëren we producten die bij je blijven. En door onze merken, retailers en consumenten met elkaar te verbinden, creëren we ervaringen die ertoe doen.

w. www.stichd.com

img

Timo Reisiger Fotografie

Timo Reisiger werkt sinds 2000 als freelance fotograaf voor multinationals, producenten, uitgeverijen, reclamebureaus, gemeenten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.  Er wordt met grote ervaring, vol overgave en creativiteit gewerkt aan unieke beelden. Dat leidt tot verrassende resultaten. Timo Reisiger denkt actief mee over het gewenste concept. Zijn opdrachtgevers erkennen zijn meerwaarde daarin.

w: www.timo-reisiger.nl

img

Alphaa Bouwkostenregisseur

Alphaa is een bouwkundig bureau dat zich richtte op projectmanagement en bouwkostenadviezen.

w: www.alphaa.nl

img

Promogifts

De collectie relatiegeschenken is met zorg samengesteld en voor u al in hoofd categorieën ingedeeld. Eenmaal in een hoofd categorie kunt u zoeken op sub categorie, kleur, merk en/of prijs. Zo kunt u snel en gemakkelijk het door u gewilde product, in de goede kleur binnen uw budget vinden.

w: www.promogifts.nl 

img

BASECAMP Creative Development

Wij zijn bedenkers en makers van concepten op het snijvlak van creativiteit en technologie. Samen met onze klanten zoeken we naar de grenzen van interactieve communicatie en digitale innovatie.

w: www.bscmp.nl

Inloggen

Wachtwoord vergeten