Hieronder vindt u alle LEDsFoundation partners 2018

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van onze LEDsFoundation evenementen of wilt u ons steunen in het bereiken van onze gezamenlijke doel? Bekijk hier de sponsorpakketten en/of bel onze sponsorteam via + 31 33-4557710 of stuur een email naar info@ledsfoundation.com. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

img

Jouw logo hier?

Stuur een e-mail naar info@ledsfoundation.com 

img

TRILUX – Simplify Your Light (Hoofdsponsor)

Wij geloven dat we, gedreven door onze passie voor licht, voor elke omgeving de beste lichtoplossing kunnen creëren, met de gebruiker altijd in het middelpunt. w: www.trilux.com

img

Quadrant4 (HOOFDSPONSOR)

Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid begeleiden we u bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen als het om huisvesting gaat. U profiteert van onze actuele kennis en informatie zodat u vol vertrouwen de juiste keuzes maakt. Voor nu maar ook voor de toekomst. w: www.quadrant4.nl

img

Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Als ontwerpende bouwer realiseren wij bedrijfsruimten, kantoren en woningen. 
w: www.heembouw.nl

img

Inotec

NOTEC Noodverlichting B.V. is het Nederlandse en Belgische advies en verkoopkantoor van INOTEC Sicherheitstechnik GmbH welke als doel heeft het ontwikkelen, produceren en leveren van innovatieve en klantgerichte centrale en decentrale nood-, en vluchtweg verlichting oplossingen, produkten en diensten die conform wet en regelgeving, op een kosteneffectieve wijze, bijdragen aan de veiligheid van personen binnen en buiten gebouwen.
w: www.inotec-noodverlichting.nl

img

Dokvast

DOKVAST ontwikkelt en investeert in duurzaam logistiek vastgoed. Samen met u bepalen we hoe we een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig distributiecentrum kunnen realiseren, zodat u klaar bent voor de toekomst met een gezonde werkomgeving en energie- en klimaatneutraal gebouw!
w: www.dokvast.com

img

Zalux

ZALUX is sinds 1980 uw deskundige partner voor waterdichte armaturen. Ontwikkeld om een hoog rendement, hoge veiligheid en hoge functionaliteit te bereiken.
w: www.zalux.com 

img

HVBM Vastgoed

HVBM Vastgoed ontwikkelt bedrijfsgebouwen, kantoren, logistiek, concepten en gebieden. Een inspirerende werkplek voor de gebruiker staat centraal.
w: www.hvbm.nl 

img

BASECAMP Creative Development

Wij zijn bedenkers en makers van concepten op het snijvlak van creativiteit en technologie. Samen met onze klanten zoeken we naar de grenzen van interactieve communicatie en digitale innovatie.
w: www.bscmp.nl

img

Dotcombusiness

Dotcombusiness is een regionale kennisleverancier op het gebied van kantoorautomatisering, die zich richt op het Midden- en kleinbedrijf. Wij leveren een totaaloplossing waarbij de menselijke factor hoog bij ons in het vaandel staat. Het is en blijft uiteindelijk mensenwerk. Daar de ondernemers alle tijd en ruimte moeten kunnen besteden aan hun core business neemt Dotcombusiness alle ict taken van u over. w: www.dotcombusiness.nl

img

Timo Reisiger Fotografie

Timo Reisiger werkt sinds 2000 als freelance fotograaf voor multinationals, producenten, uitgeverijen, reclamebureaus, gemeenten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.  Er wordt met grote ervaring, vol overgave en creativiteit gewerkt aan unieke beelden. Dat leidt tot verrassende resultaten. Timo Reisiger denkt actief mee over het gewenste concept. Zijn opdrachtgevers erkennen zijn meerwaarde daarin. w: www.timo-reisiger.nl

img

Van Gruijthuijsen Catering

Van Gruijthuijsen Catering is een stijlvol familiebedrijf dat ruim 50 jaar ervaring heeft in het organiseren en verzorgen van feestelijke gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. Wij staan voor betrokkenheid, toewijding en passie. Samen met u bedenken wij een passende invulling van menu tot complete inrichting. Met telkens weer oog voor gastvrijheid en culinaire kwaliteit. Wij streven ernaar om u onbezorgd te laten genieten. Uw gasten zijn immers onze gasten Tom en Michiel van Gruijthuijsen w: www.vangruijthuijsen.com

img

AMB Ingenieur

Adviesbureau Markslag Beljaars is een professioneel en ervaren bouwkundig adviesbureau gevestigd te Tilburg en begeleidt en adviseert ruim 35 jaar bouwprojecten door heel Europa en ver daar buiten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en doorrekenen van constructies in allerlei soorten materialen voor de meest uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om een distripark van 100.000m2, een sportcomplex of een particuliere verbouwing van uw woning, wij hebben specialisten in alle sectoren! w: www.amb-ingenieurs.nl

img

Aarts & Co

Aarts & Co adviseert, begeleidt en levert kwalitatief hoogwaardige interieuroplossingen. Samen met u creëren we de ideale werk -en leefomgeving. w: www.aartsenco.nl

img

MannaertsAppels Advocaten

Betrokken, gedreven en integer: dat zijn de advocaten van MannaertsAppels. Wij zijn een regionaal en hedendaags advocatenkantoor in Tilburg en Breda waarin ondernemende advocaten samenwerken voor én met ondernemende cliënten. Wij adviseren, procederen en organiseren voor onze cliënten. Dat doen we snel, praktisch en gericht op het vinden van een oplossing.
w: www.mannaertsappels.nl

img

MVL Media Groep

MVL Media Groep is van oorsprong uitgever van digitale vakmedia in Nederland en België. Wij richten ons op verschillende sectoren zoals de retail-, installatie-, gevelbouw- en metaalsector. Ook infrastructuur behoort tot ons expertisegebied. OnlineRetailer, Installatie360, Facade360, Metaal360 en Infra360 zijn kennisplatforms waar vakgenoten, bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenten elkaar treffen. Daarnaast specialiseren wij ons in contentcreatie, online marketing, video- en fotografie en web development.
 Als expert in digitale communicatie helpen wij u bij het uitbreiden van uw online naamsbekendheid. Wij kennen uw doelgroep door en door.
w: www.mvlmediagroep.com

img

Promogifts

De collectie relatiegeschenken is met zorg samengesteld en voor u al in hoofd categorieën ingedeeld. Eenmaal in een hoofd categorie kunt u zoeken op sub categorie, kleur, merk en/of prijs. Zo kunt u snel en gemakkelijk het door u gewilde product, in de goede kleur binnen uw budget vinden.
w: www.promogifts.nl 

img

Nelissen Ingenieursbureau

Nelissen ingenieursbureau is een onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van integraal advies van installatietechniek, bouwfysica (incl. akoestiek, brandveiligheid) en duurzaamheid.
w: www.nelissenbv.nl 

img

Propeaq

Maak kennis met de draagbare lichttherapie van Propeaq. Gebaseerd op decennia wetenschappelijk onderzoek en gepatenteerde technologie. 30 Minuten actief blauw licht per dag, is vaak voldoende voor nieuwe energie of beïnvloeden slaap/waak ritme.
w: www.propeaq.com

img

Promo Extended

Promo Extended is een veelzijdig promotiebureau gespecialiseerd in winkelcentra promotie, sampling en maakt uw event af met een ervaren hostess of host. Doordat wij veel ervaring hebben met verschillende vormen van offline marketing maakt Promo Extended het verschil tijdens uw beurs of event.
w: www.promo-extended.nl

Inloggen

Wachtwoord vergeten