Hieronder vindt u alle LEDsFoundation partners 2018

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van onze LEDsFoundation evenementen of wilt u ons steunen in het bereiken van onze gezamenlijke doel? Bel onze sponsorteam via + 31 33-4557710 of stuur een email naar info@ledsfoundation.com. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

img

TRILUX – Simplify Your Light (Hoofdsponsor)

Wij geloven dat we, gedreven door onze passie voor licht, voor elke omgeving de beste lichtoplossing kunnen creëren, met de gebruiker altijd in het middelpunt. w: www.trilux.com

img

BASECAMP Creative Development

Wij zijn bedenkers en makers van concepten op het snijvlak van creativiteit en technologie. Samen met onze klanten zoeken we naar de grenzen van interactieve communicatie en digitale innovatie.
w: www.bscmp.nl

img

Promo Extended

Promo Extended is een veelzijdig promotiebureau gespecialiseerd in winkelcentra promotie, sampling en maakt uw event af met een ervaren hostess of host. Doordat wij veel ervaring hebben met verschillende vormen van offline marketing maakt Promo Extended het verschil tijdens uw beurs of event.
w: www.promo-extended.nl

img

Promogifts.nl

Op deze website vindt u een overzicht van de meest inspirerende relatiegeschenken, give aways, promogifts en premiums. Onze meer dan 20 jarenlange ervaring helpt daar natuurlijk bij. Soms is een plaatje namelijk niet wat het lijkt. Of heeft u speciale wensen. Wij inspireren u graag, altijd met een glimlach en goede zin!
w: www.promogifts.nl

img

Timo Reisiger Fotografie

Timo Reisiger, (1965), creëert sinds 2000 als freelance fotograaf unieke beelden en reportages voor multinationals, producenten, uitgeverijen, reclamebureaus, bladen, gemeentes, onderwijsinstellingen en zorginstellingen in binnen en buitenland. Zijn specialiteit: "krachtige beelden ontwikkelen die je niet zo maar los laten" Timo handelt uit passie voor de fotografie.
w: www.timoreisiger.nl

img

Jaarbeurs

Jaarbeurs zet handel in beweging. Al 100 jaar. We inspireren, motiveren en activeren de handel door waardevolle live events te creëren. Van grootschalige publieks- en vakbeurzen en evenementen tot zakelijke bijeenkomsten en congressen.
w: www.jaarbeurs.nl

img

Rhinoz (web)tekst + advies

Rhinoz in Soest is het 1-mans bureau van tekstschrijver/creatieve copywriter Jeroen van Netten. Specialisme: effectieve SEO-webteksten waarmee je aantoonbaar  beter scoort bij Google.
w: www.rhinoz.nl

img

MontClair Groep

De MontClair Groep voorziet zowel de nationale als de internationale zakelijke markt van deskundig advies op het gebied van riskmanagement, schadeverzekeringen en employee benefits.
w: www.montclair.nl

Inloggen

Wachtwoord vergeten