Hieronder vindt u alle LEDsFoundation partners 2017

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van onze LEDsFoundation evenementen of wilt u ons steunen in het bereiken van onze gezamenlijke doel? Bel onze sponsorteam via + 31 33-4557710 of stuur een email naar info@ledsfoundation.com. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

img

TRILUX – Simplify Your Light (Hoofdsponsor)

Wij geloven dat we, gedreven door onze passie voor licht, voor elke omgeving de beste lichtoplossing kunnen maken, met de gebruiker altijd in het middelpunt.

img

Run for KiKa Estafette

Loop in estafettevorm van Groningen naar Utrecht, 95 kilometer per dag -  3 dagen lang - voor 95% genezingskans.

img

Kinderen Kankervrij (KiKa)

Stichting KiKa doet allerlei acties voor geld om voor kinderen en ziekenhuizen te gebruiken tegen het bestrijden van kanker.

img

Dam tot Dam FietsClassic

Le Champion organiseert jaarlijks meer dan zestig hardloop-, fiets- en wandelevenementen in binnen- en buitenland waaronder de Dam tot Dam FietsClassic.

img

Dam tot Damloop

Le Champion organiseert jaarlijks meer dan zestig hardloop-, fiets- en wandelevenementen in binnen- en buitenland waaronder de Damloop (by Night).

img

Basecamp Creative Development

Wij zijn bedenkers en makers van concepten op het snijvlak van creativiteit en technologie. Samen met onze klanten zoeken we naar de grenzen van interactieve communicatie en digitale innovatie.

img

[inst]ALLICHT

Licht en verlichting zijn onderhevig aan grote veranderingen, en dat komt niet alleen door de uitfasering van verouderde lichtbronnen. Vernieuwingen in verlichting, zowel bij ontwerp als installatie en toepassing, komen met de snelheid van het licht naar ons toe. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor professionals en consumenten, en dergelijke ontwikkelingen legt [inst]ALLICHT leesbaar op praktische wijze uit.

img

Tele-Sales Direct

Tele-Sales Direct is een familiebedrijf en sinds 1992 de specialist op het gebied van outbound business-to-business telemarketing.

img

PromoGifts.nl

Op deze website vindt u een overzicht van de meest inspirerende relatiegeschenken, give aways, promogifts en premiums. Onze meer dan 20 jarenlange ervaring helpt daar natuurlijk bij. Soms is een plaatje namelijk niet wat het lijkt. Of heeft u speciale wensen. Wij inspireren u graag, altijd met een glimlach en goede zin!

img

Timo Reisiger Fotografie

Timo Reisiger, (1965), creëert sinds 2000 als freelance fotograaf unieke beelden en reportages voor multinationals, producenten, uitgeverijen, reclamebureaus, bladen, gemeentes, onderwijsinstellingen en zorginstellingen in binnen en buitenland. Zijn specialiteit: "krachtige beelden ontwikkelen die je niet zo maar los laten" Timo handelt uit passie voor de fotografie.

img

Dokvast

DOKVAST ontwikkelt en investeert in duurzaam logistiek vastgoed. Het in 2006 opgerichte Oisterwijkse bedrijf onderscheidt zich door te focussen op innovatie en duurzaamheid met als doel besparingen voor de eindgebruiker te realiseren. Deze focus wordt gecombineerd met financiële slagkracht en een snelle werkwijze.

img

DGM Montage b.v.

We zijn nog een jong bedrijf met medewerkers die al meer 25 jaar ervaring hebben in het aannemen en uitvoeren van verlichting en kabelkanalen projecten. Onze specialisaties zijn met name logistieke, retail en office omgevingen.

img

Subvention

Subvention is een gerenommeerd en onafhankelijk subsidieadviesbureau met vestigingen in Enschede, Zwolle en Gouda. Vanuit deze vestigingen werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies. Wij informeren onze klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies voor hen aan en verzorgen het hele administratieve natraject. En wij gaan natuurlijk voor het maximale subsidieresultaat.

Inloggen

Wachtwoord vergeten