Dit jaar zouden wij – na een succesvolle eerste Roparun in 2019 – opnieuw mee doen met dit fantastische evenement. Helaas heeft de organisatie op 16 maart 2020 besloten om de Roparun 2020 af te lasten. Een moeilijk maar begrijpelijk besluit. Dat heeft ons doen besluiten om dit jaar te stoppen met het actief benaderen van sponsoren. De sponsors die voor 2020 hadden toegezegd, hebben inmiddels unaniem besloten ook in 2021 te sponsoren. Wij zijn dan ook zeker weer van de partij!

De Roparun? We helpen je een handje: De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij teams een sportieve prestatie leveren en daarmee geld ophalen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Het motto van Roparun luidt dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

DUBBELE INSPANNING 
Team LEDsFoundation, een initiatief van TRILUX, vertrekt op 30 mei in Parijs en legt in 2,5e dag de ruim 500 kilometer af richting de finish op 1 juni in Rotterdam. Dit komt neer op ongeveer 65 kilometer per persoon! Naast deze sportieve inspanning, moet er ook een flinke inspanning geleverd worden om geld op te halen voor dit goede doel, te veel kan er namelijk nooit opgehaald worden voor mensen die leven met kanker. Team LEDsFoundation gaat het aankomende halfjaar diverse acties organiseren, loten verkopen en partners benaderen voor sponsoring.

 

KUNNEN WIJ OP JOUW STEUN REKENEN? 

Alle donaties komen terecht ten gunste van de zorg voor mensen met kanker. Je kunt ons op verschillende manieren steunen.

 

Tot nu toe opgehaald 6540

Inloggen

Wachtwoord vergeten