Dit jaar doen wij – na een succesvolle eerste Roparun in 2019 – opnieuw mee met dit fantastische evenement. Door de omstandigheden gaat de Roparun dit jaar helaas ‘anders dan anders’ zijn. Toch trekken wij op zaterdag 2 en zondag 3 oktober de hardloopschonen aan voor een ‘rondje Limburg’.

 

De Roparun? We helpen je een handje: De Roparun 2021 is een estafetteloop van meer dan 300 kilometer waarbij teams een sportieve prestatie leveren en daarmee geld ophalen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Het motto van Roparun luidt dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

DUBBELE INSPANNING 
Team LEDsFoundation, een initiatief van TRILUX, vertrekt op 2 oktober in Landgraaf en legt 2 dagen ruim 300 kilometer af. In een ‘rondje Limburg’ finisht het team op zondag 3 oktober ook in Landgraaf. Naast deze sportieve inspanning, moet er ook een flinke inspanning geleverd worden om geld op te halen voor dit goede doel, te veel kan er namelijk nooit opgehaald worden voor mensen die leven met kanker. Team LEDsFoundation gaat het aankomende halfjaar diverse acties organiseren, loten verkopen en partners benaderen voor sponsoring.

 

KUNNEN WIJ OP JOUW STEUN REKENEN? 

Alle donaties komen terecht ten gunste van de zorg voor mensen met kanker. Je kunt ons op verschillende manieren steunen.

 

 

Tot nu toe opgehaald 14437.5

Inloggen

Wachtwoord vergeten